Ingredients
Un pollastre a octaus
oli, ceba, 2 grills d'all,1 tomàquet, conyac, brou, .., per a fer el rostit.
castanyes seques, 2 cullerades de gerds confitats, i mel.
Procés
Per a fer el rostit, posem en una cassola gran una mica d'oli, i hi posem el pollastre salpebrat, al cap d'una estona el girem.
Hi afegim el tomàquet la trencat, la ceba pelada i mal tallada i els dos grills d'all. Al final hi posem el brou (que pot ser una pastilla amb aigua, i deixem que faci xup-xup a foc lent. Al cap d'una estona hi tirem un raig de conyac. I deixem que vagi fent, girant-lo de tant en tant per evitar que s'enganxi.
Bullim les castanyes amb aigua fins que queden toves, uns 30-40 minuts.
Colem els castanyes, i ho batem amb els gerds i mel, queda un pasterada força sòlida.
Traiem el pollastre, llencem les restes (ceba, tomàquet, all), i el suc restant l'afegim a la batedora, i ho batem, queda color marró clar, i boníssim.
Tornem a posar a la cassola el que hem batut, i després el pollastre, ho barregem una mica i ja ho podem servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada