19 de gener del 2013

Coca catalana

Ingredients:
Una pasta de full
3 ous
200 grs. formatge per untar, millor light
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 ceba grandeta de figueres
1 tomàquet
Olives negres sense pinyol

Procés
Escalivem l'albergínia i el pebrot.
batem els 3 ous i hi afegim el formatge, que també cal remenar. No cal que quedi totalment homogeni, ja que l'escalfor del forn ja se'n encarregarà.
Fregim les cebes que haurem tallat a grills, més o menys.
En la safata que ha d'anar el forn hi posem la pasta de full, la punxem bé per tal que després no s'infli gaire.
A dins hi posem, primer els ous batuts amb el formatge, ho salem, després la ceba, que haurem colat per treure l'oli, l'escampem bé perquè quedi una capa, i finalment, el pebrot, tomàquet, albergínia i les olives com vulguem, qualsevol distribució geomètrica queda molt estètica!
I 30 minuts al forn a 200º

Bon profit




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada