8 de gener del 2013

Carxofes gratinades

Ingredients
4 carxofes
una ceba de figueres
un porro
un litre de brou
pa sec
pasta petit, com pistons
formatge, el que més us agradi
2 grills d'all, pa sec


Procés
Tallen  a trossos la ceba i el porro (la part blanca), i ho posem a la cassola amb un raig d'oli i mentrestant pelem les carxofes, desestimem les puntes, i les tallem a octaus.
En una paella petita hi posem un grapat de pistons per què es torrin.

Afegim a la cassola les carxofes, i els pistons, i el pa sec trossejat. i hi afegim el brou fins que quedi ofegat. Quan comenci el xupxup, esperem 12 minuts aproximadament.

En el minipimer hi posem el formatge a trossos, els dos grills d'all i un bon raig d'oli. Ho batem bé.

Un cop passats els 12 minuts, escampem com podem per sobre el formatge i all, i ho posem al forn, que haurem escalfat prèviament, a gratinar, 12 minuts més.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada