7 de gener del 2013
Llom amb salsa al conyac
Ingredients:
12 talls de llom
1 ceba de Figueres
2 pomes golden
llet evaporada (és com nata però al 6%, també es pot fer amb nata de cuinar)
conyac
una cullerada de farina
1 got de brou de pollastre
Procés:
Tallem la ceba a juliana, i la fem al foc amb oli fins que quedi transparent. La reservem.
Pelem les pomes, els hi traiem el cor amb una lleva-cors, i la fregim igual que la ceba. Un cop queda color de pinya, la reservem.
Salpebrem el llom i el fregim a la mateix paella.
Quan està el reservem. Traiem l'oli, hi posem la ceba i la farina, també hi posem el brou i un bon raig de llet evaporada. Hi afegim un raig de conyac, i ho anem remenant i deixem que faci el xup-xup durant una estoneta.
Posem a la safata de servir el llom, a sobre les rodanxes de poma, i a sobre, la salsa, la que sobre la deixem en un vol per si algú n'hi vol posar més.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada