Ingredients:
3 clares d'ou
25 grs de sucre
200 grs de sucre glacé
125 grs d'ametlla mòlta
Procés:
Muntem les clares a punt de neu, hi afegim els 25 grams de sucre, i ho seguim batent fins que brilli.
A partir d'aquí ho barregem en compte per no perdre l'aire que hem guanyat amb el punt de neu de les clares.
Hi afegim el sucre glacé, i l'ametlla, ho barregem lentament fins aconseguir una massa homogènia.
La posem dins una mànega pastissera sense broca.
Escalfem el forn a uns 180º
En una safata plana per anar al forn hi posem paper de forn, i anem posant punt una mica generosos separats uns 4-5 cm. Deixem descansar per tal que vagin baixant.
Un cop tenen forma rodoneta (hauran passat entre 5 i 8 minuts aprox), ho posem al forn uns 15 minuts. Anem mirant fins que queden de colr de la fotografia.
Després, s'hi volem, els aparellem i a dins hi posem alguna crema, a la fotografia hi vam posar crema de xocolata.
També hi ha la possibilitat de afegir diferents colorants a la pasta inicial, quedant així de diferents colors.
És un dolç molt típic de França.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada