6 de gener del 2012

Quiche de pernil de gall d'indi i formatge




Ingredients

una làmina de pasta brisa, actualment la venen feta i rodona
pernil de gall d'indi, la quantitat que tingueu a mà, també es pot fer amb pernil dolç. Amb uns 200 grams està bé, si n'hi poseu més, més gust de pernil tindrà.
formatge fresc, el que vulgueu, uns 200 grs; pot ser philadelphia, mascarpone, ... el que tingueu a mà o us agradi més.
4 ous
250 cl de llet, si és desnatada millor per la dieta
25 cl de nata, pot ser de 15, 18 o més %, quan menys greix millor per la dieta
pebre negre, a gust
sal

Procés:
1.- Barregem tots els ingredients, excepte la pasta brisa. Que quedi força homogeni.
2.- A la safata negra de la chefomatic hi posem la pasta brisa, fent cassola, i deixant que cobreixi uns cms la paret. 
3.- Tirem la barreja  a dins de la pasta brisa, amb els voravius la tapem part de la barreja.
4.- Ho posem a dins de la màquina, 40 minuts ( a mi m'agrada una mica cruet), amb el programa FORN, (OVEN en anglès). I START.
5.- Quan acabi el temps esperem que deixi de sortir vapor. 
6.- Traiem  i ho capgirem; queda més ben presentat.


BON PROFIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada