10 de gener del 2012

Pit de pollastre amb romaní i menta amb crema balsàmica

Ingredients:
Pit de pollastre, la quantitat depèn dels comensals
Romaní, oli i menta
sal

Procés:
Posem en un recipient pel minipimer una mica de romaní, només le fulles, sense el tronquet, una mica de menta i oli, dos dits.
Engeguem el minipimer i veurem que es munta  una mica de crema .
"Arrebossem" els pits de pollastre amb aquesta crema, i ho posem a dins del recipient, hi tirem per sobre la crema que sobra.
Ho tanquem i posem el programa STEAM, carn, 15 minuts (per defecte en posa 30, però si cliquem time i minuts va pujant, i després del 59 posa 15.
I ja està

Aquest menjar es pot programar i trobar-se'l fet quan s'arriba a casa.
A l'hora de servir-ho si poden fer una ratlles decoratives amb crema balsàmica, jo he utilitzat Crema balsàmica al Pedro Ximenez de la casa Doña Pepa, li dóna un gust molt bo. 
Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada