Ingredients:
2 cebes
3 porros
300 gr de carbassa
3 ous
200 cl Llet evaporada
Margarina light
Pasta de full
Procés:
Tallem a trossos la ceba, ho podem fer amb el minipimer que trosseja. I ho reservem.
Fem el mateix amb la carbassa i amb els porros.
En pot pot, desfem una mica de margarina i hi tirem la carbassa, quan ja està força pastosa, la colem per treure la margarina. Fem el mateix amb al ceba i els porros.
Agafem un bol gran, i batem els ous, després hi afegim la llet, hi posem sal i pebre i al final i barregem la ceba, porros i carbassa.
Posem en el recipient de la chef la pasta de full, de manera que faci una mica de cassoleta, punxem una mica el fons.
A dins hi tirem la pasta del ous, llet, ... i amb la pasta de full que sobresurt ho tapem.
Ho posem dins la chef.
Posem el programa FORN (OVEN) durant una hora.
Quan el traiem, el girem perquè quedi com la foto.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada