31 de maig del 2011

Pastís de bacallà i lluç

Ingredients
2 filets de lluç
2 filets de bacallà
4 ous
1 porro
1 carbassó
200 cc de nata (millor al 15%)
50 cc de llet
sofregit
orenga

Procés:
tallem a rodanxes el porro, i el posem en una cassola amb una mica d'aigua, després el carbassó tallats a daus sense pelar. Després hi afegim els peixos esuqeixats una mica, sense pell i sense espines. Ho deixem 5 minuts al foc.
En un bol gran; hi posem la llet, la nata, el sofregit i els ous, i ho remenem bé fins que quedi barrejat.
Després, colem el que tenim al foc, ho barregem tot i ho triturem amb la batedora. Ho posem en un motlle i al forn (precalentat a 180º), uns 40-45 minuts.

Emplatar:
Es talla a trossos, queda molt bo acompanyat amb allioli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada