17 de maig del 2011

Flam d'espinacs amb salsa d'escalivada


Ingredients:
Pel flam:
400 grs d'espinacs congelats
2 grills d'all
4 ous
100 cl de crema de llet (15% greix)
una mica de margarina light

Per la salsa:
1 pebrot vermell
1 ceba mitjana de Figueres
100 cl de crema de llet (15% greix)

Procés:
El flam
Escalfem el forn a 170 º
Deixem descongelar els espinacs, els bullim durant uns 8 minuts.
Tallem a trossos molt petits els grills d'all
En una paella hi posem una mica de margarina, i quan s'ha desfet, hi posem els alls, al cap d'una estona hi posem els espinacs escorreguts, ho sofregim i ho barregem.
En un bol batem els 4 ous, després hi afegim els espinacs i els 100 cl de crema de llet. Ho batem i ho posem en un moltlle, millor de plum cake i si pot ser de silicona.
Ho posem al forn i esprem 40 minuts.

La salsa
Escalivem el pebrot i la ceba
En un recipient per la batedora hi posem la ceba escalivada, el pebrot escalivat i els 100 cl de crema de llet, ho batem tot.

Emplatar
Es pot servir en una safata, com al fotografia, o plat a plat, tallant dos trossos per persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada