17 de maig del 2011

Escalivada

Ingredients:
El que vulguis escalivar, poden ser pebrots vermells, grocs o verds, albergínies, cebes de Figueres, cebes tendres, alls, ...

Procés:
Encenem el forn a 200º
Traiem la safata del forn, hi posem un paper vegetal a sobre (per evitar que s'embruti).
Ens posem oli a les mans i les refreguem per totes els peces a escalivar, de forma que quedin amb una capa oliosa. Ho posem a sobre de paper vegetal.
I al forn uns 25 minuts
Després ho traiem, esperem que es refredi i ho pelem.

Emplatar:
L'escalivada serveix de comodí, pot acompanyar molts plats. Però li la servim sola, ens cal una mica d'imaginació, podem fer una distribució geomètrica amb els colors, podem fer muntanyetes trosejades, ... jo he fet, es pot veure a la foto, dos cilindres amb pebrot vermell al fondo tallat a trossets, l'albergínia i a sobre, la ceba de Figueres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada