13 de maig del 2011

Pastís de salmó, poma amb melmelada de maduixa


Ingredients:
6 làmines de gelatina
2 trossos de salmó
Vi blanc
1 ceba de Figueres
2 pomes golden
melmelada de maduixa sense sucre

Procés:
Primer posem la gelatina en remull amb aigua freda, perquè perdi la rigidesa
Mentrestant posem el salmó en un recipient, millor tapat, per fer-ho al vapor, i el reguem amb el vi blanc, i 5 minuts al microones amb la màxima potència.
Pelem la ceba, l'esmicolem amb el minipimer
Després la poma, i també l'esmicolem al minipimer.
Barregem la ceba i les pomes.
Traiem el salmó i l'esmicolem amb una forquilla, i el barregem amb la ceba i les pomes.
Agafem la gelatina, l'escorrem i l'escalfem uns 30 segons al microones, fins que quedi líquida, després l'afegim a la barreja i ho mesclem bé amb una espàtula.
Ho podem tot en un recipient, que pot ser de plàstic.
Ho posem a la nevera, i al cap de 3 o 4 hores ja ho podem treure.

Emplatar:
Ho desemmotllem i ho posem en una safata, a sobre la melmelada de maduixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada