25 de maig del 2011

Muffins de salmó

Ingredients.
Dues supremes de salmó (poden ser congelats)
2 Pomes Golden
2 cebes de Figueres
6 fulls de gelatina
Vi blanc

Procés:
Posem en un recipient, millor de silicona que es pugui tapar, les dues supremes i ho reguem amb el vi blanc, ho posem al microones amb temperatura màxima durant uns 7 o 8 minuts.
Pelem les pomes, (si no volem que quedin fosques un cop estan pelades li tirem suc de llimona a sobre, això evitarà que es rovelli) i les trossegem.
Pelem les cebes i també a trossos.
Ho posem tot; salmó fet, pomes i cebes en un recipient, i ho triturem amb el minipimer fins que quedi homogeni.
En un bol amb aigua freda hi posem els fulls de gelatina, i esperem que perdin la consistència, després, traiem força aigua i ho posem 15 segons al microones, mirem si s'ha desfet la gelatina, si no és així, li posem 5 segons més.
Tirem la gelatina a la barreja, i ho barregem bé.
Repartim el contingut en recipients de muffins, i ho deixem una bona estona a la nevera, com a mínim unes 3 hores.

Emplatar
Posem els muffins girats sense el recipient i ho decorem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada