3 de setembre del 2011

Rodó de vedella


Ingredients:
Un tros de rodó de vedella, mirant que no hi hagi greix, de mig quilo (serà per 3 o 4 persones)
mitja ceba
una cullerada de farina
un got de vi blanc
oli d'oliva
un grill d'all
julivert
romaní
dues fulles de llorer
sal

Procés:
En el minipimer hi posem l'all trossejat, fulles de romaní, les fulles de julivert, sal i oli. fem com una salseta.
Arrebossem el tros de vedella amb aquesta salseta, de forma generosa.
A l'olla a pressió hi posem oli, i hi fregim lleugerament el tros de vedella per tots els costats i el teriem i el reservem.
Tallem la ceba a trossets i els posem al mateix oli de l'olla a pressió, fins que quedi rossa.
I després li tirem la cullerada de farina, ho remenem bé perquè no quedin grumolls i després hi tornem a posar al tros de vedella. Ho tanquem, i ho posem a foc fort, quan piti o s'aixequi l'indicador de vapor, ho deixem 20 minuts a for mínim.

Per servir-ho la tallem a talls i tirem per sobre la salsa que ha quedat a l'olla.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada