17 de maig del 2011

Pastanaga, porros i formatge


Ingredients
6 o 7 pastanagues
4 porros
llet
6 fulls de gelatina
formatge cremós per untar

Procés:
Pelem les pastanagues, les tallem i les bullim fins que estiguin toves. Aquest procés pot trigar molt, si ho fem amb olla normal ens hi podem passar meś d'una hora. Sempre es pot utilizat el microones o l'olla a vapor.
Traiem una capa dels porros, i tallem a rodanxes tot el tros blanc, ho posem en remull per eliminar la sorra que hi pugui quedar, després ho bullim una bona estona.
Agafem la gelatina i la posem en aigua freda, fins que quedi totalment gelatinosa, després la posem a un potet, i a una distància del foc, perquè no bulli, la desfem fins que queda líquida.
Posem en un pot de batre: les pastanagues i els porros bullits, la llet i la gelatina.
Després ho posem en qualsevol recipient, pot ser un de plàstic (agafarà la forma de recipient), i ho posem a la nevera.
Al cap de 3 o 4 hores, quan hagi agafat, ho traiem del recipient i ho decorem. En l'exemple, hem posat formatge en una mànega pastissera i ho hem posat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada