9 de maig del 2011

Rotllets de pollastre amb llit d'enciam


Ingredients:
1 pit de pollastre desosat i obert per la meitat per persona
2 talls de pernil serrà per persona.
2 talls de formatge que us agradi, dels que venen tallats, millor si és light
enciam iceberg
3 tomàquets xerris per persona
Orenga

Procés
Posem una olla amb aigua a bullir
Posem un tros de paper d'alumini damunt d'una superfície
A sobre, el pit de pollastre, el mes estirat possible, ho salpebrem
A sobre els dos talls de pernil serrà, sense greix
I a sobre els talls de formatge
Ho emboliquem amb el mateix paper d'alumini, que quedi ben tancat.

Si l'aigua de l'olla ja bull, li tirem a dins, sinó esperem
Al cap de 20 minuts ho traiem, ho desemboliquem i ho reservem

Emplatar
En un plat posem un llit d'enciam tallat petit
Tallem el pit amb 4 rodanxes, i ho posem al plat
tallem els tomàquets amb una creu a sobre
I hi triem una mica d'orenga per sobre

Bon profit

Eulàlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada