12 de febrer del 2012

Xurros sense gluten

Ingredients
la mesura pot ser una tassa, un got, ... quant més gran la mesura, més quantitat en sortiran
una mesura d'aigua
dues mesures de llet
tres mesures de farina sense gluten, pot ser maizena, però millor la farina que venen sense gluten, al mercadona en tenen.
ilo per fregir-los
sucre

Procés
Posem un pot al foc, hi posem l'aigua i la llet, i després li tirem la farina, ho anem barrejant fins que quedi com una pasta, sòlida com la plastilina, més o menys.
Ho traiem de foc, i esperem que es refredi, unes dues hores.
Un cop freda la pasta fem cargolins; cilindres d'un 10-12 centímetres.
Posem oli al foc, calculant que han de cobrir els cilindres realitzats. Un cop està calent hi anem posant els xurros, quan agafen el color, ja estan fets, els traiem i els escorrim. 
Si ho desitgem, hi tirem sucre per sobre.

Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada