22 de febrer del 2012

Llom amb poma i bolets

Ingredients
1 Kg de llom talat a daus d'uns 2 cm de costat
uns quants bolets
2 pomes golden.
margarina
brou
maizena , sal
conyac
Bàlsams de Mòdena i de poma
Procés
Posem dues cullerades de margarina al fons del recipient negre, salem el llom i el tirem al recipient, amb una espàtula ho barregem bé de manera que el llom quedi empastifat per tots costats amb la margarina.
Pelem les pomes, les tallem a trossos i ho tirem al recipient, netegem els xampinyons, i també els hi posem.
Tirem 3 cullerades de maizena, ho barregem amb l'espàtula. Li tirem brou i ho acabem d'ofegar amb aigua. Un bon raig de conyac, i amb el programa STEAM (CARN) 30 minuts i ja està. Al plat hi podem posar els bàlsams.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada