Ingredients:
Pebrots vermells
Carbassons
250 grams de Ricotta
8 fulls de pasta fili
Mantega
4 clares d'ou
Procediment
Escalivem els pebrots, millor fer-ho el dia abans.
Tallem els carbassons a rodanxes ben fines, els bullim i els refredem.
Muntem la clares d'ou a punt de neu.
Barregem el formatge ricotta amb les clares. Hi tirem sal.
En una safata pel forn hi posem un full de paper de forn.
De forma perpendicular posem quatre fulls de pasta filo, ens serviran per tapar-ho al final.
Desfem la mantega. Pintem amb la mantega desfeta la part inferior, per sobre dels fulls de filo.
Hi escampem una capa de la barreja, més o menys la meitat del que tenim. Hi incrustem les rodanxes de carbassó, i a sobre, una capa d'escalivada, hi posem dos fulls de pasta filo, i repetim; pintem amb mantega, barreja, carbassó i escalivada.
Ho tapem amb els laterals que tenim d ela pasta filo, si no queda ben tapat, hi posem pasta filo a sobre com s' ho emboliquéssim.
Ho pintem amb mantega abundant i uns 30 minuts al forn a 200º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada