26 de març del 2016

Coca de samfaïna

Ingredients:
1 pastilla de llevat fresc
uns 150 grams de farina
aigua i oli
un pebrot vermell
un carabassó
una ceba de Figueres
3 grills d'all
2 tomàquets
pebre vermell dolça

Procediment
Barregem la farina amb el llevat, i amb aigua tèbia suficient per poder-lo pastar. No en posem massa per no enganxar.
Posem aquesta barreja ben aixafada en un plat al forn uns 30 minuts a 30º, amb un pot d'aigua a sota.
Mentrestant tallem l'all molt finet, i el comencem a fregir. A continuació, tallem el pebrot i el tirem amb l'all (el pebrot li costa més fer-se que la resta, per això el tirem abans).
Tallem el carabassó i la ceba a daus. Ratllem el tomàquet. Ho tirem tot, després d'uns 10 minuts, a la paella, i també una mica de pebre vermell. I a foc lent, anar fent uns 30 minuts.
Traiem la pasta que tenim al forn, hi tirem una mica d'oli i ho tornem a amassar una mica.
En una safata de forn hi posem un paper, i hi escampem bé la pasta de farina. A sobre hi posem la barreja que tenim a la paella. Al forn uns 20 minuts i ja està

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada