26 de març del 2016

Pastís de la pastora



Ingredients:
Patates a i llet per a fer un puré, també es pot fer amb un sobre de puré deshidratat.
Cran picada de porc i de vedella, uns 400 grams
Una ceba de Figueres
Mantega, farina i llet per a fer beixamel
3 fulls de pasta filo
Un rovell d'ou.

Procediment
Tallem la ceba a daus petits i la fregim una miqueta en una paella, després hi afegim la carn salpebrada, i anem fent fins que quedi feta.
Preparem el puré, bullint molt les patates, i triturant-les,  i hi afegim llet. Ho remenem bé, que quedi força sòlid.
Fem una mica de beixamel, posem la mantega uns 30 grams a un pot, la desfem, hi afegim unes 5 cullerades generoses de farina, deixem que es cogui i hi tirem la llet, i anem remenenat fins que comença a ser pastosa. 
Barregem la carn colada amb la beixamel.
En una safata de forn; hi posem un paper de forn, hi estenem els 3 fulls de pasta filo, a sobre el puré, ben escampat finalment la carn.
Ho emboliquem amb la pasta filo. Pintem la part superior amb el rovell. I al forn uns 20 minuts amb la part de sobre i sota enceses. I ja està




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada