Ingredients:
400 grams espinacs congelats
8 clares d'ou (aprofitem el dia que fem flams)
1 terrina de ricotta
mantega
Pasta filo.
Procés:
Deixem descongelar els espinacs, i els trossegem.
Muntem una mica les clares, sense arribar a punt de neu.
Barregem els espinacs, les clares i el formatges, fins que quedi força homogeni.
En una safata de forn hi posem paper de forn.
Desfem la mantega al mircoones, fins que queda líquida
Untem en mantega amb un pinzell el paper
Hi posem un full de pasta filo
Tornem a pinta tota la pasta filo amb mantega
I així fins a tenir 5 o 6 capes de filo.
Hi posem una capa de la pasta dels espinacs
Una altra vegada unes 4 capes de pasta filo untades amb mantega
Una altra capa de la pasta dels espinacs
Una altra de 4 capes de pasta filo
....
Al final hi ha 3 pisos d'espinacs, a sobre 5 capes filo i ho pintem amb mantega.
Al forn uns 30 minuts a 200º
Si al forn hi teníem els flams en bany maria, ho podem aprofitar i fer-ho alhora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada