6 de febrer del 2016

Macarró d'escalivada i ricotta

Ingredients:
Pasta filo
1 o 2 carbassons
2 pebrots vermells
formatge ricotta
un rovell d'ou

Procés:
Per una banda escalivem els pebrots, millor fer-ho el dia abans. De fet, sempre està bé tenir escalivada a punt.
La manera més senzilla d'escalivar és posar un paper al forn, a sobre els pebrots, i 45-50 minuts a 200º, un cop acabat el temps, deixar-los al forn unes hores o bé en algun recipient tancat. Així es facilita que la pell gairebé surti sola.
Tallem a tires fines el carabassó i el bullim. Un cop bullit, l'estenem sobre d'un drap net.

Posem un tros de pasta filo estesa, a sobre una capa de carbassó, una de pebrot escalivat mirant de què estigui ben escorregut i a sobre, fem com un macarró de ricotta.

Ho cargolem en compte, si cal utilitzem escuradents perquè no s'obri.
Ho posem a sobre d'un paper de forn untat en mantega o margarina.
Ho pintem amb el rovell d'ou i uns 15 minuts al forn i ja està.
Per menjar-lo, hi posem un bon raig d'oli i sal.


1 comentari: