27 de febrer del 2016

Pastís caducat

Això de què el menjar caduqui quan ho diuen els que ho fabriquen em sembla que no és del tot coherent. És un bon negoci, "compra'm això, però en uns dies ho hauràs de llençar i comprar-ne un altre".
Avui he agafat de la nevera tot el que hi havia caducat, i he fet un bon pastís. Han passat 3 hores, i ningú té mal de panxa.

Ingredients:
Un tros de formatge ventero light, el meu estava caducat des del gener, casi dos mesos.
Uns carbassons que no estaven caducats perquè els havia comprat a granel, només una mica patxuxos.
Un paquet de pernil salat envasat al buit, feia 3 setmanes que estava caducat.
Una dotzena d'ous de guatlla que no sé el temps que feia que corrien per la nevera.
I pasta filo oberta de fa 3 dies.
Orenga

Procés:
He tallat els carbassons de forma transversal molt finament, i els he bullit.
En una safata de forn; he posat un full de paper de forn, l'he untat en mantega desfeta, després un full de filo, i  més mantega, fins 4 fulls.
He tallat el formatge a talls prims i he estès una capa a sobre de la la de la pasta filo.
4 fulls més de pasta filo i entremig pintat amb mantega.
Una capa de carbassó (que hem bullit prèviament). 4 capes més de filo i entremig mantega.
Una capa de pernil salat, i 4 capes més de filo.
A sobre, pintat amb mantega, i he tirat els 12 ous de guatlla, i per sobre he escampat l'orenga.
25 minuts al forn i ja està.

Boníssim!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada