Ingredients:
12 ous (4 per truita)
xampinyons
1 carbassó
formatge
per la beixamel; mantega, farina i llet
formatge ratllat
Procés:
Les truites les hem de fer en una paella grandeta, de manera que quedin força grans i planes.
1a truita: netegem els xampinyons, i els tallem a trossos, els fergim amb poc oli fins que quedin marrons.
Batem 4 ous i fem la primera truita.
2a truita: netegem el carbassó, traiem les puntes i el tallem a rodanxes. Fem amb 4 ous la segona truita.
3a truita: batem els ous i afegim el formatge a daus, el que més ens agradi. I fem la truita.
Fem la beixamel
En una safata que pugui anar al forn hi posem una de les truites, i per sobre l'untem amb la beixamel, després una altra, tornem a untar, i finalment la tercera, aquesta vegada hi posem tota la beixamel, i mirem de tapar els laterals.
Posem el formatge ratllat per sobre i ho gratinem uns 5 minuts al forn.
I ja està.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada