10 de febrer del 2013

Macarró de carn amb bolets i salsa de castanyes amb mel

Ingredients:
Per a fer el macarró de carn:
200 grs de carn picada de pollastres
200 grs de carn picada de vedella
200 grs de carn picada de porc.
Un ou i farina de galeta.

la resta:
Uns quants xampinyons
1 ceba
4 grills d'all
1 tomàquet madur
1 litre de brou
farina

unes quantes castanyes dures
mel

Procés:
Primer podem fer la salsa:
fem bullir les castanyes amb aigua fins que quedin toves, un cop toves, les colem reservant el líquid i ho posem al pot del minipimer, hi afegim mel, i també el suc que hem colat, només una mica, per a poder-ho batre bé.
reservem aquesta salsa.

Batem l'ou, hi posem farina de galeta, i ho barregem, després hi afegim tota la carn picada. hi anem tirant sal i pebre al gust.Que quedi ben barrejat, i fem el macarró a dins de la cassola on el posarem, l'anem prement bé per tal de treure l'aire i fer-lo més consistent.
Un cop creiem que ja està prou consistent, l'arrebossem amb més farina de galeta, i hi tirem a la cossola una mica d'oli, encenem el fogó i l'anem girant perquè quedi fet de fora.

Després afegim ala cassola, el brou, els grills d'all, la ceba pelada i trencada i el tomàquet a trossos. netegem els bolets i també els hi afegim.

Ho posem una 45 minuts al forn, als 20-25 minuts hi tirem una mica de conyac.

Un cop acabat, separem la carn i els bolets,  colem el líquid i en un pot posem aquest líquid, amb la salsa, i una mica de farina per espessir. un cop bulli ja ho podem tornar a la carn.

Bon profit







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada