3 de febrer del 2013

Pastís amb foundant










Passos:
Pastís
Primer fem el pastís de dins, ha de ser prou tou per a ser agradable i prou dur per aguantar sense aixafar-se.

Ingredients:
6 ous
2 iogurts
6 mesures de farina
4 mesures de sucre
1 mesura d'oli
1 sobre de blat.
(Una mesura el iogurt buit)
xocolata desfeta ben espessa.

Ho barregem tot i ho posem en el recipient que ha d'anar al forn, nosaltres n'hem agafat un de rodó.

Per saber si està fet el punxarem amb un punxó i mirarem si a l'interior està acabat.
tallarem tot el que faci bonys i ens desmillori la forma.

El partirem per la meitat, fent una marca amb sucre o farina per tornar-lo a casar correctament. Hi posarem la xocolata i el tornarem a ajuntar.



La cobertura
Necessitem foundant de diferents colors, i pega per enganxar les diferents figures (és pega comestible).
El foundant que volem fer servir com a cobertura principal cal estirar-la bé, a sota, perquè no s'enganxi hi posarem sucre glas o maicena, amb farina de blat no va bé.


Un cop ben estirada, i que veiem que cobrirà tot el pastís, el cobrim:

Per dissimular els doblecs de la "faldilla" lateral cal anar-lo aixafant i dissimulant, mai estirant, se'ns foradaria.
Un cop ben aixafat, retallem els sobres.

I ja el tenim a punt per anar enganxant els figures que desitgem.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada