3 de febrer del 2013

Cupcakes


Ingredients:
Pasta de magdalena (per fer-ne unes 12):
125 g. de mantega fora de la nevera, ben tova.
125 g de sucre extrafi
2 ous
una cullerada de vainilla ensucrada.
125 g de farina
Un sobre de llevat.

Per la pasta de mantega:
350 g de sucre glas
175 g de mantega també fora de la nevera,
una cullerada de vainilla ensucrada.
2 cullerades d'aigua.

Procés:
Les magdalenes:
Barregem el sucre amb la mantega en una batidora elèctrica, fins que quedi ben barrejat.
Després batem els ous a part i els hi afegim, i finalment la farina i el llevat, i també una mica de vainilla ensucrada.
Un cop tot homogeni omplim una mica els recipients de magdalenes, una mica més de la meitat.


Ho posem al forn uns 10 minuts, i mirem si ja estan, sino espararem una mica més:

La pasta de mantega
Barregem el sucre i la mantega, i la vainilla, millor amb la batedora elèctrica.
HI afegim dues cullerades d'aigua, i al cap d'una estona ja queda esponjós.
Ho posem dins de la mànega pastissera i ja posem anar fent la presentació que desitgem.
Al cap d'unes hores queda dura i molt bona.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada