10 de gener del 2012

Crema de carbassa i porro


Ingredients:
300 gr. de carbassa ( a gust de cadascú)
2 porros
1 pastilla de caldo de verdura
Crema balsàmica
sal i pebre

Procés:
Tallem la carbasses a trossos d'uns 2 cm, i el porro a rodanxes, desestimant la part massa verda.
Ho tirem al recipient de la xef, ho cobrim d'aigua, sense passar-se.
Hi tirem la pastilla esmicolada i sal.
Posem el programa de verdura, 30 minuts.
Després amb el minipimer, al mateix recipient i ja està. Si volem podem tornar a tancar-lo i mantenir-ho calent.

9 de gener del 2012

Pastís d'albergínia i ceba


Ingredients:
Una pasta de full fresca
1 albergínia
2 cebes
2 ous
200 cl llet evaporada
margarina light
sal i pebre

Procés:
primer de tot laminem l'albergínia  per treure-li el gust.
Després la trossegem i la posem en  un pot amb la margarina desfeta al foc, després, trossegem la ceba i l'afegim a l'albergínia.
batem els 2 ous, li posem la llet evaporada i després l'albergínia amb al ceba, li posem sal i pebre a gust, ho barregem.
Despleguem la pasta de full i la posem al fons de la cubeta gran de la xef, fent cassoleta, al mig li tirem tota la barreja, i ho tapem.
I ho posem 50 minuts amb el programa OVEN (FORN).
I llestos
Bon profit!!




8 de gener del 2012

Pastís de ceba i porro







Ingredients:
Un pasta de full quadrada
2 cebes
1 porro
2 ous
200 cl de llet evaporada
sal i pebre al gust 
margarina light

Procés:
pelem les cebes i els esmicolem, les fem en una cassola amb una mica de margarina, millor light.
El mateix amb el porro.
Batem els dos ous, hi afegim la llet, i després el porro i la ceba colada (per treure la mica de margarina líquida que hi queda).
Estenem la pasta de full, la posem dins del recipient de la chef, i tirem a dins el preparat, ho tapem amb els vores de la pasta de full, millor no quedi gaire al descobert (a mi, en la foto, com pots veure no m'hi va quedar res), fem una forat al mig perquè respiri.
Ho posem dins la chef, programa FORN (OVEN), 50 minuts i START.
Quan acaba, ho posem en una plata per servir.
Bon Profit!!!!

7 de gener del 2012

Llom amb carbassó

Ingredients:
1,5 Kg de llom, tallat a trossos com la fotografia.
1 carbassó
1 ceba
2 grills d'all
1 branqueta de  romaní
1/2 got d'aigua
1/2 got de vi blanc


Procés:
Posem dins el recipient de la chef:
                   Oli, que cobreixi generosament el fons.
                   La ceba tallada a tacos grans, i l'all laminat
                   El carbassó tallat a rodanxes
                   Els trossos de llom
                   L'aigua i el vi blanc 
Ho remenem una mica.
Tanquem, posem el programa FORN (OVEN), i 1,00 hora.



Pastís de carbassa amb ceba i porro


Ingredients:
2 cebes
3 porros
300 gr de carbassa
3 ous
200 cl Llet evaporada
Margarina light
Pasta de full

Procés:
Tallem a trossos la ceba, ho podem fer amb el minipimer que trosseja. I ho reservem.
Fem el mateix amb la carbassa i amb els porros.
En pot pot, desfem una mica de margarina i hi tirem la carbassa, quan ja està força pastosa, la colem per treure la margarina. Fem el mateix amb al ceba i els porros.
Agafem un bol gran, i batem els ous, després hi afegim la llet, hi posem sal i pebre i al final i barregem la ceba, porros i carbassa.
Posem en el recipient de la chef la pasta de full, de manera que faci una mica de cassoleta, punxem una mica el fons.
A dins hi tirem la pasta del ous, llet, ... i amb la pasta de full que sobresurt ho tapem.
Ho posem dins la chef.
Posem el programa FORN (OVEN) durant una hora.
Quan el traiem, el girem perquè quedi com la foto.
Bon profit!



6 de gener del 2012

Quiche de pernil de gall d'indi i formatge




Ingredients

una làmina de pasta brisa, actualment la venen feta i rodona
pernil de gall d'indi, la quantitat que tingueu a mà, també es pot fer amb pernil dolç. Amb uns 200 grams està bé, si n'hi poseu més, més gust de pernil tindrà.
formatge fresc, el que vulgueu, uns 200 grs; pot ser philadelphia, mascarpone, ... el que tingueu a mà o us agradi més.
4 ous
250 cl de llet, si és desnatada millor per la dieta
25 cl de nata, pot ser de 15, 18 o més %, quan menys greix millor per la dieta
pebre negre, a gust
sal

Procés:
1.- Barregem tots els ingredients, excepte la pasta brisa. Que quedi força homogeni.
2.- A la safata negra de la chefomatic hi posem la pasta brisa, fent cassola, i deixant que cobreixi uns cms la paret. 
3.- Tirem la barreja  a dins de la pasta brisa, amb els voravius la tapem part de la barreja.
4.- Ho posem a dins de la màquina, 40 minuts ( a mi m'agrada una mica cruet), amb el programa FORN, (OVEN en anglès). I START.
5.- Quan acabi el temps esperem que deixi de sortir vapor. 
6.- Traiem  i ho capgirem; queda més ben presentat.


BON PROFIT

11 de desembre del 2011

Pastís de pollastre i pernil




Ingredients:
Dos pits desossats  de pollastre
4 ous
150 gr de pernil serrà
400 g de crema de llet (millor 15% o 18% de greix)
1 carbassó
300 gr. de xampinyons
1 ceba


Procés
Tallem el pollastre a trossets
En un recipient hi posem els ous,  la crema de llet, els trossets de pollastre, sal i pebre (compte amb la sal, el pernil que hi afegirem ja eś salat)
Ho batem tot amb el minipimer
Tallem el pernil en trossets petit i ho barregem.
Ho tirem a un motlle i ho posaem el forn a 30 minuts a 200º prèviament escalfat.
Per l'acompanyament:
Tallen la ceba ben trinxada, la fregim en una paella amb oli, després hi afegim el carbassó tallat a daus. En una altra paella, fem els bolets, amb poc oli. Després ho barregem amb la ceba i carbassó.

Desemmotllen el pastís, el col·loquem en la font que el volguem servir i  per sobre i als costats hi posem la guarnició de ceba, carbassó i xampinyons