Ingredients
Una pasta fullada rodona.
100 grams de carn de vedella a trossos
100 grams de carn de pollastre a trossos
100 grams de botifarra
1 ceba
1 cabeça all
dos tomàquets
Una pastilla de brou de carn
Una mica de mantega
Un rovell d'ou
Una cullerada de sucre
Procediment
Fem un rostit amb tots els elements; en una cassola hi posem les carns, oli, la ceba a trossos, els grills de l'all, els tomàquets esquarterats, un got d'aigua, oli, la cullerada de sucre i la pastilla de brou esmicolada.
Deixem fer xup-xup fins que estigui ben rostit.
Un cop acabat el rostit, ho colem i ho triturem tot junt. Ho guardem.
Agafem la pasta de full i la partim en 4 parts en forma de radis, cada part té forma triangular.
Ho allarguem una mica amb el rodet.
Dividim la gran amb 4 parts iguals.
Posem una de les 4 parts al mig d'un dels triangles de pasta de full, ajuntem les tres puntes, segellem els laterals.
Ho fem amb els 4 triangles.
Ho pintem amb el rovell i al forn a 200º , dalt, baix i ventilador, uns 12 minuts. Però anem mirant i quan agafi color ja estarà a punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada