25 de desembre del 2015

Dinar de Nadal

Ingredients:
Un pollastre de pagès d'uns 4 quilos, demanem que ens el buidin per dins,  i sense coll ni potes.
Mig quilo de carn picada de porc
Prunes
Pinyons
Un poma golden
Castanyes milongues
Una mica de llard
Un gotet de viblanc
Un gotet de vi ranci
Una llimona

Procés:
Bullim les castanyes fins que quedin toves.
Pelem la poma i la tallem a trossos ben petits i la posem en un bol d'aigua on haurem posat un tall de llimona (perquè no es rovelli)
Fregim la carn picada fins que quedi feta. Hi afegim Les castanyes i la poma escorregudes, els pinyons i les prunes.
Ho barregem bé i ho anem posant dins del pollastre, un cop ple reservem la resta i tanquem el pollastre cosint-lo.

Untem tot el pollastre de forma generosa amb el llard, i el posem en una safata de forn,  li tirem per sobre el vi blanc i el ranci, ho tapem amb paper de plata per evitar que es cremi de dalt. 2 hores al forn a 200º.

Quan ho servim escampem pels costats la resta de la barreja.

I ja està, si volem li posem aquesta decoració a les potes típica de Nadal però que no serveix per a res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada