Ingredients
1 full de pasta de fulla, millor quadrada
2 pits de pollastre desossats
1 paquet de bacon tallat a tires
Uns 75 grs de mantega
2 cullerades de farina
Mig litre de llet
Formatge a talls, tipus cadí
Procediment
Posem un full de forn a la safata de forn, i hi posem la pasta fullada. Ho posem uns 10 minuts al forn a 200º
Mentrestant tallem a daus molt petits els pits. Fregim els pits tallats amb la cansalada fins que ens sembli que ja està fet.
Fem beixamel; en un pot al foc desfem la mantega i la barregem amb la farina.
Quan quedi homogeni hi afegim la llet. Anem remenant al foc, millor baixet, fins que quedi dens, com una pasta, sense deixar-lo bullir (ho impedim al remenar-ho)
Barregem la beixamel i la carn escorreguda.
Traiem del forn la pasta fullada a mig fer. Escampem la barreja per sobre. Ho tapem amb els talls del formatge.
Ho posem un 15 minuts al forn i després ho gratimem una 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada