4 cullerades de pipes carbassa
4 cullerades de pipes gira-sol
4 cullerades de flocs de civada
4 cullerades de sègol
4 cullerades de coco ratllat
4 cullerades d'arròs inflat
5 cullerades de xarop de poma o similar
8 fulls de gelatina
Procés:
Posem els fulls de gelatina en remull en un bol d'aigua freda
En una paella sense oli, hi posem totes els pipes i el sègol, per torrar-ho una mica, després hi afegim la resta, un minut remenant i apaguem el foc.
Posem la gelatina desfeta en un pot petit, i l'escalfem fins que sigui líquid, i la tirem a la barreja
Preparem una safata millor de silicona
Hi tirem la barreja, i amb l'ajut d'una cullera, estirem la massa:
La deixem refredar dues hores a la nevara, que quedarà força dura, i la tallem fent els formes que desitgem.
Bon profit!
Recepta apresa als tallers de la Josefina Llargués
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada