16 de març del 2013

Galetes ecològiques


Ingredients:
3 ous
250 grams d'ametlla crua
150 grs de sucre de canya integral
Ratlladura d'una llimona
Ratlladura de gingebre
100 grs flocs de civada (avena)
canyella en pols

Procés:
Batem els ous fins que quedin esponjosos, hi afegim el sure i la ratlladura de llimona.
Trossegem les ametlles.
A la barreja hi afegim les ametlles, la ratlladura de gingebre, la civada, i la canyella, ho barregem bé.
En la safata que ha d'anar al forn hi posem muntanyetes de la barreja amb una cullera, i ho aixafem amb la mà una mica mullada, mirant que no e toquin les galetes.
Les posem uns 8-10 minuts al forn, quan les traiem, les deixem ben planes, millor sobre una reixeta perquè també s'assequin per sota.
Quan es refredin quedaran dures i llestes per menjar.

Recepta apresa als tallers de la Josefina Llargués 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada