Ingredients:
2 cuixes de be senceres
mantega
romaní
alls
patates
sal i pebre
Procés:
Posem una paper de plata al fondo de la safata que anirà al forn, i hi posem mantega escampada.
per un costat de cada cuixa hi fem tals, a dins hi posem grills d'all pelats, i ho salpebrem i li tirem força romaní per sobre, els girem i fem el mateix per l'altra banda.
Per sobre hi posem una mica de mantega, i ho tapem en paper de plata, i ho tanquem enganxant les puntes.
pel voltant hi posem patates embolicades en paper de plata, les que hi càpiguen.
Escalfem el forn a uns 200º, durant dues hores i mitja.
I ja està.
Bufff l'he fet i ha quedat deliciós! Et felicito Eulàlia!! Soc l'Enric Batea, cap de la Fundació Batea. Ets molt bona cuinera, m'interesses.
ResponEliminaEnric Batea.:-)
Soc en Sergi Guitart, no ten fiis daquest batea,ho dicer experiencia.
ResponElimina