3 ous ecològics
un iogurt ecològic
100 cl d'oli d'oliva verge
170 grs de farina integral d'espelta o similar
2 sobres de llevat
250 grams de fruita dessecada (ho acostumen a vendre als llocs de fruits secs)
sègol (en castellà centeno)
Procés:
Batem els ous, fins que augmentin una mica de volum, després hi afegim el iogurt i l'oli.
Hi afegim la fruita, i amb el minipimer, fem una pasta homogènia, després hi afegim el llevat i la farina.
Finalment hi posem una mica de sègol.
Escalfem el forn a uns 180-200 graus
En el recipient que ha d'anar el forn hi posem oli, untem bé la superfície, i hi escampem una mica de sègol, quedarà a sobre quan el girem un cop fet.
Hi posem la pasta.
45 minuts al forn i ja estarà, per comprovar-ho, el punxem a veure si surt net el punxó.
Recepta apresa als tallers de la Josefina Llargués
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada