19 de març del 2013
Pastís de la Júlia
Ingredients:
200 grams de nous
5 plàtans
180 grams de farina integral d'espelta
250 grams de fruita dessecada, jo ho he fet amb préssec dessecat
3 ous
1 iogurt desnatat
mig got d'oli
2 sobres de llevat royal
sègol
melmelada de maduixa sense sucrex
Procés:
Batem els 3 ous a la batedora.
Amb el minipimer desfem els préssecs dessecats, i els afegim a la batedora.
També li posem el iogurt, un cop la pasta està homogènia, canviem els barilles i posem les d'amassar.
Matxaquem les nous, i les barregem amb la farina, i després ho tirem a la barreja, finalment hi posem l'oli i el llevat.
Pelem i aixafem els plàtans i també ho afegim.
Preparem el recipient que ha d'anar al forn amb oli, i hi escampem el gra de sègol, per tal de què quedi a dalt.
Està molt bo tallat a llesques amb melmelada de maduixa sense sucre.
50 minuts de forn a 180º i ja està
Etiquetes de comentaris:
ecològic,
farina integral,
nous,
Pastisseria,
plàtan,
Postres
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada