Ingredients:
Un tall rodó de vedella lligat
2 porros,
5 grills d'all
2 cebes
3 pastanagues
4 tomàquets
farina
conyac
una fulla de llorer
una branca de canyella
brou
Opcional
1 llauna de xampinyons laminats
arròs
Procés:
Escalfem el forn, fem petits talls i hi posem grills d'all pelats, en una safata el posem tot empastifat d'oli i salpebrat. Uns 20 minuts al forn
Després hi afegim; el conyac, la ceba, porros, pastanagues, tomàquets estripats de qualsevol manera, amb una cullerada de sucre, ho salpebrem de nou, les fulles de llorer i la branca de canyella i ho tornem a posar al forn, una mitja hora.
Ho traiem, posem el tall en un cassola, la resta, excepte el llorer i la canyella, la triturem i amb una mica del brou, ho barregem i ho passem pel colador xinès.
La salsa obtinguda la barregem amb una mica de farina (per donar-li més consistència), i l'afegim a la cassola. I acabem de tirar el brou, i esperem uns 20 minuts al foc, ho anem girant de tant en tant.
Un cop ha passat el temps, ja ho podem tallar a rodanxes després d'haver tret el fil
Opcional
Es pot presentar amb una torreta d'arròs. I si es vol, podem barrejar la llauna de xampinyons amb la salsa i ho afegim als talls tallats.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada