26 de desembre del 2012

Crema de carbassó amb pollastre FA

Pensat per a portar a la feina

Ingredients:
3 carbassons
3 porros
1 pastilla de brou vegetal
100 grams formatge light per untar (tipus philadelphia)
Un pit de pollastre.

Procés:
Netegem els carbassons i els tallem a daus, no cal pelar-los.
Netegem els porros, desestimant la part verda, i els tallem a rodanxes, ho deixem dins d'un recipient d'aigua, per treure la terra que acostumen a portar.
Ho bullim tot, amb una pastilla de brou fins que queda tou.
Ho colem i ho fiquem en un recipient per a poder-ho batre amb el minipimer, hi afegim el formatge i ho rectifiquem de sal.
Si volem, ho podem passar pel colador xinés, guanyarem en textura.
Fem el pit de pollastre a la planxa. Un  cop fet, ho tallem  a trossets i ho barregem amb la crema. Ho posem en una carmanyola i a la nevera, llesta per a portar a la feina

Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada