26 de desembre del 2012
Bruixa amb carxofes
Aquest plat està pensat per a poder portar a la feina.
Ingredients:
1/2 Bruixa
margarina light
romaní
3 carxofes
Procés:
Posem la bruixa, amb una mica de margarina, i algunes fulletes de romaní dins d'un recipient casi tancat de silicona, i 10 minuts al microones a potència màxima.
Tallem del carxofes, i les obrim una mica, li tirem sal i oli, si ens agrada, una mica de vinagre de Mòdena, i 10 minuts al microones.
Ho posem en un taper, i esperem que es refredi i ho posem a la nevera tancat, a punt de emportar-s'ho a la feina.
El fet d'utilitzar la margarina és perquè un cop freda queda força sòlida i no pot vessar, l'oli d'oliva, podria caure per la bossa i quin merder, no?
Bon profit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada