26 de desembre del 2012
Pastís de pebrot i bolets
Ingredients:
4 pebrots vermells escalivats
300 gr. de xampinyons.
200 cl de llet desnatada
4 ous, 2 cullerades de farina si ho preferiu de blat de mor per a la celiaquia.
Tomàquet concentrat o dos o 3 tomàquets.
Procés
Per una banda fem l'escalivada, si no n'heu fet mai, escalfeu el forn a 200º, empastifeu els 4 pebrots amb oli d'oliva, i els poseu al forn a la meitat uns 20 minuts i llestos, els traieu i un cop freds els peleu.
Amb els tomàquets feu un sofregit, sinó ho heu fet mai; els netegeu amb aigua, els talleu a octaus més o menys, i els freguiu anant remenant de tant en tant, quan més estona hi estigueu més espès quedarà.
Agafem els ous, separem els rovells de les clares, primer muntem les clares a punt de neu, i ho reservem, després batem els ous, amb la llet desnatada, li afegim el sofregit de tomàquet, els pebrots, i un cop està ben barrejat, ho remenem amb les clares. Al final l'hi afegim els xampinyons a trossos, ho batem tot. Si volem que quedi homogeni ho barregem bé, quedarà de color marró-vermellós, però si volem que quedi marbrejat no ho barregem gaire.
Ho emmotllem i al forn, si el motlle és pla, amb uns 40 minuts n'hi haurà prou a 200º, si és fons, hi haurà d'estar més estona.
Bon profit
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada