Ingredients:
Un paquet d'espinacs congelats.
uns 100 gr mantega
Una cullerada generosa farina de blat o de blat de moro (maizena)
1 litre de llet
pasta de full
formatge ratllat.
Nou moscada mòlta
Procediment:
Bullim els espinacs uns 15 minuts. Els escorrem que quedin sense aigua.
Posem la mantega a un cassó al foc, quan està desfeta hi afegim la farina. Un cop cuita, que queda una massa homogènia hi afegim la llet i anem remenant fins que queda ben pastosa. Si no se'ns fa aquesta beixamel és que hi hem posat poca farina. Podem repetir el procés aprofitant el que tenim com a llet. I hi tirem la nou moscada, per donar-li gust.
Barregem aquesta beixamel amb els espinacs.
Estenem la pasta de full, amb un corró l'engrandim com podem, quan més ho allarguem més pastissos.
Amb un got rodó tallem la base dels pastissos, gastem la meitat de la pasta de full. Posem aquestes rodonetes en un full de de paper de forn.
Ho emplenem com podem amb la pasta, i repetim les rodonetes i les tapem. Amb els dits blindem els laterals.
EScampem per sobre el formatge ratllat i al forn. Uns 25' a 200º. Aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada