4 d’agost del 2016

Farcells d'espinacs


Ingredients:
1 pasta de full quadrada o rectangular
200 gr d'espinacs congelats trossejats
1 terrina de 250 grs de formatge ricotta o qualsevol altre formatge per untar
2 grills d'all

Procediment:
Bullim els espinacs uns 15 minuts. I després els colem. 
Barregem els espinacs i el formatge.
Tallem els grills d'all i els esmicolem i els passem per la paella una estona amb una mica d'oli.
Barregem l'all amb el formatge i espinacs.
Agafem la pasta de full i en fem quadrats, s'acostumen a sortir uns 12.
Agafem un quadrat, el posem a sobre del marbre, el fem més gran amb la mà. L'emplenem de la barreja i ajuntem les quatre puntes a la part de dalt. 
Posem els 12 paquets a sobre d'una safata de forn amb un paper pintat amb oli.
I uns 15 minuts al forn a uns 200º. i ja està.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada