24 de juny del 2016

Pastís d'escalivada i ouets

Ingredients:
2 Fulls de pasta de full
6 clares d'ou
1 rovell d'ou
3 pebrots vermells

Procediment:
Escalivem els pebrots, els posem al forn a 200º uns 45 minuts. Després els deixem refredar en un recipient tancat (pot ser el mateix forn tancat) perquè el vapor que fan desenganxa la pell i facilita el pelar-los.
pelem els pebrots, els colem i amb el minipimer en fem com una crema espessa.
Muntem les clares d'ou a punt de neu.
Barregem les clares i el pebrot.
Estenem un full de pasta de full a sobre de la safata de forna amb una paper perquè no s'enganxi.
Deixem les vores lliures.
Posem a sobre la segona pasta de full. Amb els dits ho blindem per totes els vores.
Ho pintem amb el rovell d'ou.
Anem tiran els ous de guatlla, fent prèviament un forat amb el dit perquè no caigui el rovell dels ous de guatlla.
Al forn uns 30 minuts aprox a 200º i ja està.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada