La Gina l'ha tastat i li ha agradat molt!
Ingredients:
1 pastilla de llevat fresc
Oli
Aigua
Un ou de gallina
Llet
Farina
Una ceba grandeta
i ous de guatlla.
Procediment:
Barregem la pastilla, amb una aigua, uns dos dits d'un got normal, un bon raig d'oli. Llet, també uns dos dits, i l'ou de gallina. Quan està ben barrejat hi afegim farina fins a tenir una pasta per amassar. Millor si es fa amb les espàtules elèctriques.
Pelem la ceba i la tallem a trossos petits. La fregim.
En una safata de forn, posem el paper de forn, i a sobre estirem tant com puguem la pasta amb la mà.
A sobre escampem la ceba. Amb els dits fem petits sots perquè quan tirem els ous no caiguin pel lateral. Obrim i tirem els ous de guatlla.
Ho posem al forn a uns 200º uns 30 minuts. Anem mirant si està fet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada