4 de febrer del 2015

Rotlles de salmó i espinacs


Ingredients:
300 grams d'espinacs, poden ser descongelats o naturals.
200 philadelphia light
2 ous
200 grams de salmó fumat tallat ben primet.
Sal i pebre
orenga o qualsevol altre condiment que us agradi
3 fulls de gelatina natural

Procés:
Triturem els espinacs en trossos petits. Batem els ous i ho barregem.
En una safata de forn hi posem un full de forn i a sobre hi posem la barreja de forma que quedi com una capa.
Ho posem al forn uns 20 minuts.
Mentrestant posem la gelatina dins d'aigua freda, esperem que quedi tova i l'escalfem per desfer-la.
Barregem el formatge, l'orenga, amb sal i pebre, i la gelatina desfeta.
Traiem del forn els espinacs, a sobre hi untem la barreja del formatge, i a sobre hi posem el salmó.
Ho caragolem amb l'ajut de mateix paper i ho emboliquem amb paper de plata.
I unes dues hores a la nevera i ja està.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada