27 de febrer del 2015
Braç salat de canonges, salmó i tonyina
Ingredients:
4 ous
100 grs farina blanca
1 cullerada de mel i 30 grs de sucre
1 sobre de llevat
1 paquet de canonges
100 grs de tonyina (una llauna)
50 grs de salmó
Maionesa light
Pebrot escalivat i olives, si ho volem decorar
Procés:
batem els ous, si pots ser amb una batedora elèctrica, i si tenim tems, per separat, les clares muntades.
Hi afegim la mel i el sucre, i amb molt de compte, la farina i el llevat, sense perdre l'aire
Ho estenem en una plata al forn, sobre d'un full de paper sulfuritzat.
Després d'uns 12 minuts ho traiem, ho estenem amb el mateix paper a sobre el marbre i ho tapem amb un drap net, així es refredarà però no s'assecarà, ja que la humitat la necessitem perquè després no es trenqui.
En un bol gran barregem els canonges, la tonyina i el salmó, amb dues cullerades de maionesa.
Un cop fred el braç, hi escampem aquesta barreja i ho caragolem.
A sobre, si volem, hi posem una mica de maionesa, i el pebrot a tires amb les olives.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada