8 d’octubre del 2012

Pollastre i beixamel gratinat

Ingredients:
Restes de pollastre a l'ast o rostit
2 cebes de Figueres
2 culleres soperes de mantega
10 culleres soperes de farina
1 litre de llet
Formatge ratllat

Procés:
Pelem la ceba i la tallem en juliana. Posem la ceba amb oli a una paella al foc, trossegem el pollastre, i quan la ceba estigui una mica feta hi afegim el pollastre, ho remenem bé. Ho traiem del foc i amb una picadora ho fem miques.
En un pot posem la mantega, la desfem al foc, i hi posem la farina, ho remenem bé, i hi afegim la llet. Ho anem remenant fins que quedi amb format de beixamel. Hi afegim el pollastre i la ceba, fins que faci xup, xup.
Ho posem en un safata pel forn, hi tirem formatge per sobre i ho gratinem durant uns minuts, quan comenci a enfosquir-se el formatge, ja estarà

Bon profit!

2 comentaris:

  1. M'ha encantat, gràcies de debò, gràcies! T'estimem des de la família Sanàbria i Franquesa!

    ResponElimina