9 d’octubre del 2012

Pastís de bolets i ceba

Ingredients:
1 safata de xampinyons
1 ceba gran de figueres
200 gr. de formatge per untar light
3 ous
pasta fullada

Procés:
tallem la ceba en trossos molt petits, i els posem a una paella amb oli al foc, trossegem els bolets i els afegim. Fins que quedi tot una mica fet.
Estenem la pasta de full, i la posem al recipient del forn, la punxem, i 10 minuts al forn a 180º.
batem els 3 ous i hi afegim el formatge, ho remenem bé, després colem la ceba i els bolets i ho barregem tot.
passats els 10 minuts traiem del forn el recipient i posem a dins de la pasta fullada la barreja, i ho tornem a posar al forn 30 minuts més. I ja està!

Bon profit!

1 comentari:

  1. Molt bo, però... escolta Eulàlia. aquell tros que falta al pastís no se l'haurà menjat la Júlia??

    ResponElimina