16 d’octubre del 2012

Pollastre de la Núria de piscina

Ingredients:
1 pollastre tallat a trossets.
5 grills d'all
julivert
pa, pot ser sec
Oli
Brou
I arròs bullit

Procés
Posem oli a un cassola gran, i hi tirem els alls, quan comencen a estar una mica fets, els traiem, a continuació hi tirem el pa tallat a llesques, el pa espessirà la salsa, quan més pa més espès.
Un cop fet el pa, el posem al minipimer amb els alls i el julivert, i una mica de  brou, i en fem una pasta, )de fet, aquesta pasta, segons m'han dit el meu fill, la podríem anomenar diarrea de bebè). A l'oli hi posem els trossos de pollastre , i hi tirem sal i pebre, un cop bastant fets, traiem l'oli amb un cullerot, i hi posem tota la salsa. I hi afegim el brou. I xup, xup fins a uns 20 minuts i ja està.
Per presentar-ho, a cada plat hem fet un motlle d'arròs.

Tot i que potser la presentació és una mica desagradable pel verd del julivert, està molt bo!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada